top of page

L'any 1912 la Josefa i en Pere Joan van arribar a Barcelona desde La Nucia amb la idea d'anar a fer les Amèriques. Mentre esperàven que el seu vaixell partís van començar a fer orxata per a guanyar-se la vida.

 

Aquí no se'n feia i, per donar-la a conéixer, sortien pels carrers de la Barceloneta amb un got a la mà tot dient-li a la gent: "                          "


Així va néixer la Orxateria El Tio Che que, més endavant, es mouria al Poblenou on encara la podeu trobar avui en dia.


 

 

Sobre el 1970 el meu avi Alfonso va començar a fer gelats amb la màquina que fem servir actualment  i el meu pare va anar millorant-los fins a

fer els que tenim ara. Són els gelats del Poblenou, els de la nostra infància, amb una recepta intocable de la qual tenim cura i que encara mantenim.

Jo, la Irene, sóc una apassionada dels petits moments que el dolç aporta a la nostra vida. Ja de ben petita vaig descobrir que un pa de pessic de iogurt i llimona no només comportava la diversió de preparar-lo, sinó que també gaudia del moment de menjar-lo, que es convertia en tot un esdeveniment en família. 

Sempre m'ha agradat la reacció de les persones davant del seu dolç preferit, em sembla increïble tot el que es crea més enllà del menjar. 

Vaig estudiar pastisseria i totes les vivències que vaig viure durant aquells temps, em van fer replantejar moltes coses. Després de 10 anys buscant com fer viable recrear la sensació de tenir el teu dolç preferit a la boca des d'un punt de vista diferent, ha nascut Mamá Heladera, on crearem

 

que tenim gravats a la memòria per tal de poder-hi tornar gràcies als sabors d'un gelat.

Amb aquest projecte esperem que puguis gaudir, participar i recordar. Els teus somriures són el que ens fa seguir cada dia, perquè les petites coses compten.
 

Che, prova!

Els sabors de sempre, la textura de sempre, els gelats de sempre.

gelats a partir de records, sensacions i moments importants

Ens acompanyes en aquesta aventura?

bottom of page